Køb delikatesser i vores fiskebutik i Aalborg

Vores fiskebutik Aalborg hed tidligere Baks Fisk, og den nuværende ejer Flemming er selv udlært her. Flemming har for nyligt overtaget butikken og omdøbt den til Fisk & Ost, fordi vi udover fisk også tilbyder mange andre delikatesser.

Det betyder, at du i vores fiskeforretning kan guides til den perfekte sammensætning af en lækker fiskemenu. Det gælder, uanset om du skal have en hyggelig middag med familien eller holde en stor fest. Vi hjælper gerne, og du er velkommen til at bestille på forhånd.

Når du besøger Fisk & Ost fiskebutik i Aalborg, vil du opleve at udvalget varierer. Det skyldes, at vi prioriterer meget højt, at alle vores fisk skal være friske. Vi bruger alt fra fisken og undgår helst at skulle fryse noget ned. Allervigtigst undgår vi madspild så vidt som muligt.

Søger du en dygtig fiskehandler i Aalborg, vil vi derfor tilskynde dig til at komme forbi vores butik og se det store udvalg. Køb spiseklar, friske fiskeretter, som du kan nyde til frokost som f.eks. vores stjerneskud Aalborg, eller prøv en ovnklar ret til aftensmaden. Der er også rig mulighed for at fylde køleskab og fryser med delikatesser, som du selv kan eksperimentere med derhjemme.

Fisk & Ost - vores koncept

Hos Fisk & Ost sælger vi udelukkende håndfileteret fisk hvilket er en langt mere skånsom behandling end maskinudbening, som kræver store mængder vand i processen, hvilket er med til at udvande fiskens kødstruktur og smag.

Vi har mange gode ideer til butikken og vore kunder vil opleve lækre fiskeretter på menuen.

Vi hjælper gerne med menuforslag, anretninger, buffeter og m.m. til din næste fest.

Fisk & Ost tilbyder altid et stort udvalg af frisk fisk, ost, delikatesser og ovnklare retter og her finder du kun de bedste udskæringer i køledisken.

Ovnklare retter kan forudbestilles.

Ring eller kom ind i forretningen og hør nærmere og få et godt tilbud.